ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ! 10 λεπτομέρειες που η αμερικανική Secret Service δεν θέλει να ξέρετε!

Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

Η Secret Service είναι η μυστική υπηρεσία των ΗΠΑ η οποία έχει  το δύσκολο καθήκον της προστασίας του εκάστοτε Αμερικανού προέδρου.

Είναι η ομάδα που τρέχει παράλληλα με τις λιμουζίνες του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ άλλα και των προκατόχων του, να «σκανάρουν» πρόσωπα και καταστάσεις στο δευτερόλεπτο έτοιμοι να επέμβουν ανά πάσα στιγμή.

Επίσης είναι αυτοί που έχουν αναλάβει την προστασία του δολαρίου και της αμερικανικής οικονομίας
Οι άνδρες της Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ είναι άριστα εκπαιδευμένοι και αποφασισμένοι να δώσουν ακόμη και την ίδια τους την ζωή για την προστασία του Προέδρου ή και όποιου άλλου ατόμου κληθούν να προστατεύσουν.

Η δουλειά τους απαιτεί να βρίσκονται συνεχώς σε αυξημένη ετοιμότητα άλλα και να χρησιμοποιούν μυστικά όπλα τα οποία οι περισσότεροι δεν γνωρίζουμε καν την ύπαρξή τους.

Δείτε στο βίντεο 10 λεπτομέρειες που η Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ δεν θέλει να ξέρετε:

crashonline.gr/

Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...