ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

Ο Νίκος Λυγερός στον ΑΝΤ1: Αν είχε πετύχει το πραξικόπημα, πολλοί Τούρκοι θα ήταν ευχαριστημένοι - ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

«Αν αυτό που έγινε στην Τουρκία γινόταν σε άλλη χώρα, πραγματικά δημοκρατική, θα μπορούσαμε να πούμε για πραξικόπημα».

Αυτή τη δήλωση έκανε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου ο καθηγητής Στρατηγικής του πανεπιστημίου της Λυών, Νίκος Λυγερός σε ερώτηση για τις σχέσεις της Τουρκίας με την Ευρώπη.

«Αν στην Τουρκία είχε πετύχει το πραξικόπημα, μπορεί πολλοί Τούρκοι να ήταν ευχαριστημένοι», συμπλήρωσε ο κ. Λυγερός και σημείωσε: «Όταν βλέπουμε πόσοι είναι τώρα στη φυλακή, δεν νομίζω ότι τους έχει πείσει ο κ. Ερντογάν πως είναι θύμα αυτού του πραξικοπήματος και μάλλον είχε κάνει κάτι και αυτός».

Ο Νίκος Λυγερός παρουσιάστηκε επίσης καθησυχαστικός σχετικά με το αν η Τουρκία κάνει πράξη τις κατά καιρούς απειλές της στην Κύπρο εν όψει της έναρξης των εξορύξεων στο οικόπεδο 11.
«Δεν ανησυχώ καθόλου για το αν η Τουρκία θα πραγματοποιήσει τις απειλές της στον θαλάσσιο χώρο της Κύπρου, διότι το παράθυρο είναι κλειστό για τέτοιου είδους παρεμβάσεις», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λυγερός μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.
«Έπρεπε να το είχε κάνει πριν τις συμφωνίες με τις δύο εταιρείες, την Total και την ΕΝΙ», επισήμανε ο κ. Λυγερός.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:ΛΥΓΕΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ από Enikos_gr

Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...