ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΕΜΘ Αλχίας (ΠΖ-ΕΥ) Μπάτζιος Φώτιος , Αντιπρόεδρος Της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ)


ΕΜΘ Αλχίας (ΠΖ-ΕΥ) Μπάτζιος Φώτιος , Αντιπρόεδρος Της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ)


Μετά από πολλές θετικές αποφάσεις δικαστηρίων ανά την Ελλάδα, κάποιοι από εμάς αποφασίσαμε να διεκδικήσουμε δικαστικά την καταβολή του 13ου και 14ου μισθού. 


 Η  προσπάθεια μας θα γίνει με τον δικηγόρο Θεσσαλονίκης Κο Κουλιούφα Άδωνι. Όσοι συνάδελφοι ανά την Ελλάδα ενδιαφέρεσθε επικοινωνήστε απευθείας με το δικηγορικό γραφείο στο 2310279188 ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο adokoul@yahoo.gr .


 Ο μόνος χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν έγινε…« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com