ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

Απονομή Διαμνημονεύσεων στα εξ Ελλάδος Στελέχη που υπηρετούν στην Κύπρο (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

Η τελετή απονομής Διαμνημονεύσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας, για την «Υπηρεσία στην Εθνική Φρουρά» στα εξ Ελλάδος στελέχη που συμπλήρωσαν 18 μήνες υπηρεσίας στην Κύπρο, πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο «Χρήστου Σαμάρα» στη Λευκωσία, την 29 Ιουνίου 2017.


Ο Υπουργός Άμυνας και ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς σε μια σεμνή και λιτή τελετή επέδωσαν τις διαμνημονεύσεις στα στελέχη. Κάθε διαμνημόνευση περιλαμβάνει μετάλλιο με αντίστοιχη διεμβολή και δίπλωμα.


Σε χαιρετισμό του ο Υπουργός Άμυνας ευχαρίστησε τα στελέχη για τις υπηρεσίες τους και δι’ αυτών τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και την Ελληνική Πολιτεία για τη διαχρονική προσφορά τους προς την Κυπριακή Δημοκρατία.


Στην τελετή παρέστησαν επίσης ο Επιτελάρχης και Ανώτατοι Αξιωματικοί του ΓΕΕΦ, οι Διοικητές Σχηματισμών, ο Διοικητής της ΕΛΔΥΚ, οι Διευθυντές των Κλάδων, αντιπροσωπείες στελεχών και οικογένειες των τιμηθέντων. 


Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...