ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Εξουδετέρωση πυρομαχικών παλαιού τύπου στην 112 ΠΜ

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

Σας ενημερώνουμε, ότι οι Ομάδες Εξουδετέρωσης Πυρομαχικών (ΟΕΠ) της 112 Πτέρυγας Μάχης, θα προβούν σε εξουδετέρωση με την μέθοδο της ελεγχόμενης έκρηξης, σε πυρομαχικά παλαιού τύπου, εντός του αεροδρομίου της Ελευσίνας.

Η έναρξη της επιχείρησης, θα αρχίσει αύριο Σάββατο στις 06:30 και εκτιμάτε ότι θα έχει πλήρως ολοκληρωθεί ως στις 12: 00 το μεσημέρι.

Ο Enoplos επισημαίνει, ότι με το πρόσφατο μισθολόγιο των Στελεχών, οι αρμόδιοι αποφάσισαν να περικόψουν σημαντικά, την αποζημίωση του επιδόματος των Πυροτεχνουργών της Πολεμικής Αεροπορίας, καλό θα ήταν λοιπόν οι εγκέφαλοι της περικοπής αυτής, αύριο να ήταν κοντά σε αυτά τα Στελέχη, ώστε να δουν με τα μάτια τους την επικινδυνότητα και είμαστε απόλυτα σίγουροι, ότι θα άλλαζαν άμεσα γνώμη.


Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...