ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Μια φωτογραφία ενός MiG – 29 κάνει τον γύρο του διαδικτύου – Δείτε γιατί (ΦΩΤΟ)

Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Το ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος MiG – 29 στην φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου φέρεται να ανήκει στο 100ο Σύνταγμα Αεροπορίας, το οποίο είναι μέρος της Ναυτικής Αεροπορίας του Βόρειου Στόλου και με το αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Kuznetsov».

upside_downMIG

Τo περίεργο της υπόθεσης είναι ότι το αεροπλάνο είναι στον διάδρομο ανάποδα στο χιόνι. Κρίνοντας από την φωτογραφία, τραβήχτηκε το χειμώνα. Ακόμη πιο περίεργο ειναι το γεγονός οτι το περιστατικό δεν αναφέρθηκε, και η αιτία παραμένει άγνωστη… Πραγματικό γεγονός ή οφθαλμαπάτη… κανείς δεν ξέρει!

Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας & Διπλωματίας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σε περίπτωση που υπάρξει δημοσίευση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com