ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

Αποκλειστικό του enoplos! Πότε και που θα καταταγούν οι Οπλίτες Βραχείας Ανακατάξης (ΟΒΑ) της ΠΑ

Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Enoplos οι εκατόν εβδομήντα (170) οπλίτες βραχείας ανακατάταξης της ΠΑ (λόγο αδυναμίας συμπλήρωσης των διακοσίων (200) θέσεων σύμφωνα με τις αιτήσεις επιθυμίας) οι οποίοι πληρούν τα κριτήρια και έχουν επιλεγεί για ανακατάταξη θα κληθούν από τα Στρατολογικά Γραφεία να παρουσιαστούν στην 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη την 29η Μαΐου 2017.


Εκεί θα παραμείνουν για πέντε εργάσιμες ημέρες από την Δευτέρα έως και την Πέμπτη θα τους γίνει σχετική ενημέρωση στρατολογικών θεμάτων καθώς και εμπεριστατωμένη ανάλυση για την άσκηση των νέων τους καθηκόντων ως ΟΒΑ, θα τους δοθεί ατομικός ρουχισμός και θα υποβληθούν σε περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις. Την Παρασκευή θα τους επιδοθούν Φύλλα Πορείας και θα αποχωρήσουν για τις Μονάδες που θα τοποθετηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες που έχουν δηλώσει εγγράφως μαζί με τα υπόλοιπα απαιτούμενα δικαιολογητικά της προκήρυξης.

Υπενθυμίζουμε ότι οι οπλίτες βραχείας ανακατάταξης θα ανακαταταγούν για εκπλήρωση στρατιωτικών υποχρεώσεων στην ΠΑ για δύο έτη και στη συνέχεια μπορούν εάν το επιθυμούν να επανακαταταγούν μετά από αίτηση τους για ακόμη ένα έτος.

 Με την συμπλήρωση των τριών ετών απολύονται αυτοδικαίως.

Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...