ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Μεταθέσεις: Οι στρατιωτικοί φωνάζουν όσο κάποιοι παίζουν παιχνίδια στην πλάτη τους


Όσο κάποιοι εντός κι εκτός Βουλής παίζουν κομματικά “παιχνιδάκια” στην πλάτη των στρατιωτικών, εμφανιζόμενοι ως αυτόκλητοι προστάτες και σωτήρες τους, τα καθημερινά προβλήματα των στελεχών “τρέχουν” , “φωνάζουν” και αναζητούν λύση. Το οικονομικό θέμα και το νέο μισθολόγιο κυριαρχεί. Και να ΄ταν μόνο αυτό.

Έχουμε αμέτρητες φορές επισημάνει ότι οι στρατιωτικοί και οι οικογένειές τους βρίσκονται αντιμέτωποι με προβλήματα που θα μπορούσαν πολύ άνετα να μην υπάρχουν! Γιατί δεν έχουν να κάνουν με χρήματα. Κάποια απ΄ αυτά σε ορισμένες περιπτώσεις είναι σε συγκεκριμένες στιγμές ίσως και σοβαρότερα από το οξύ οικονομικό πρόβλημα που η συντριπτική πλειοψηφία των στρατιωτικών αντιμετωπίζει.
Το μήνυμα που ακολουθεί  είναι ένα από τα πολλά που έχουν φθάσει στο Militaire.gr. Έχει να κάνει με το πάντα καυτό θέμα των μεταθέσεων.
Διαβάστε τι γράφει ο στρατιωτικός. Κυρίως ας το διαβάσουν οι επίδοξοι “σωτήρες με στολή”.
Είμαι στρατιωτικός.

Τον Ιούλιο πιθανότατα μετατίθεμαι.

Την επόμενη εβδομάδα, κάποιοι γονείς θα έχουν το δικαίωμα να κάνουν αίτηση εγγραφής των παιδιών τους σε παιδικούς σταθμούς μέσω του ΕΣΠΑ.
Αν οι μεταθέσεις δεν βγούνε στις επόμενες δύο εβδομάδες, απλά δεν μπορώ να συμμετάσχω στη διαδικασία αυτή, διότι το voucher εκδίδεται ανά περιοχή.
Όλο το Μάιο κάποιοι γονείς κάνουν εγκαίρως την εγγραφή των παιδιών τους στα νέα σχολεία. Τα δικά μου ενώ αλλάζουν σίγουρα σχολείο, αν δεν βγούνε οι μεταθέσεις μέσα σε δύο μέρες (!!), θα εγγραφούν ίσως τον Σεπτέμβριο. Υπεράριθμα και καταϊδρωμένα. 

Η υπηρεσία, θα έβγαζε και φέτος “νωρίς” τις μεταθέσεις. Είναι μέσα Μαΐου και ήδη έχει αργήσει, ενώ όλα γύρω μας τρέχουν.
Και φέτος ακόμη μια φορά, ουραγοί των εξελίξεων”.
Για το θέμα των μεταθέσεων θα επανέλθουμε μ΄ όσους τις χρησιμοποιούν για πολλούς και διάφορους λόγους. Ευτυχώς η “μηχανή” που ΄χει στηθεί έπεσε στην αντίληψη Αρχηγού Γενικού Επιτελείου.

« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com