ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

Παράδοση – Παραλαβή της Διοίκησης της ΥΑΕ

Κυριακή, 14 Μαΐου 2017

Την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017, πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Διοικητή της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης, Υποπτέραρχου (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά, η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης της Υπηρεσίας Αεροπορικών Εκδόσεων (ΥΑΕ), από τον Ταξίαρχο (Ι) Λουκά Γιαννάκη στον Σμήναρχο (Ι) Ηρακλή Σωμαράκη.

Στην τελετή  παραβρέθηκαν ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ), Υποπτέραρχος (Ι) Θωμάς Χατζηαθανασίου, ο Επιτελάρχης της ΔΑΕ, Υποπτέραρχος (Ι) Λάζαρος Μαντούβαλος, ο Διοικητής της Σχολής Ικάρων, Υποπτέραρχος (Ι) Ιωάννης Γκοντικούλης, αντιπροσωπία Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της Υπηρεσίας.

Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...