ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Ένστολοι προσπάθησαν να εισβάλλουν στην Βουλή


Ένταση επικράτησε νωρίτερα έξω από τη Βουλή, κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων από τους ένστολους για το πολυνομοσχέδιο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ομάδα ενστόλων επιχείρησαν να εισβάλλουν στο κοινοβούλιο αλλά οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο τους απώθησαν. 

ENTASI 2222

Για λίγα δευτερόλεπτα, τα αίματα άναψαν και επικράτησε αναστάτωση και μικροεπεισόδια.
Δείτε το βίντεο από την ένταση έξω από τη Bουλή.Σημειώνεται ότι οι ένστολοι ξεκίνησαν την διαμαρτυρία τους από την πλατεία Κολοκοτρώνη και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, όπου ζήτησαν συνάντηση με τον υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη και τελικά κατέληξαν έξω από τη βουλή, προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους στο πολυνομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση. 
cnn.gr/


« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com