ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

Οι νέοι Βασικοί Μισθοί στις ΕΔ την Πληρώνουν οι Μικροί (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Όπως διαβάζουμε στο έγκυρο ιστολόγιο http://staratalogia.blogspot.gr/   τα κατώτερα βαθμολογικά και νεώτερα ηλικιακά στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας είναι αυτά που εκτιμάται ότι θα πληγούν περισσότερο από το νέο πολυνομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση το Σάββατο το βράδυ, σύμφωνα με εκτιμήσεις στρατιωτικών.

Ένα πολυνομοσχέδιο που προβλέπει ανώτατο όριο μηνιαίων αποδοχών, αντικατάσταση της ημερήσιας αποζημιώσεως εκτός έδρας με μηνιαίο επίδομα 100 ευρώ για τα στελέχη που υπηρετούν σε ακριτικές περιοχές, διατήρηση των επιδομάτων αναπηρίας και κινδύνου στα σημερινά επίπεδα για έναν χρόνο, με τους συναρμόδιους υπουργούς στο διάστημα αυτό να πρέπει να εκδώσουν απόφαση για το ύψος τους και τους δικαιούχους (έπειτα από προτάσεις των αρχηγών), αλλιώς παύει η καταβολή τους!

Δείτε τον πίνακα:  Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...