ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Loading...

ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΡΑΜΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ! Τώρα βλέπει κι αυτός γκρίζες ζώνες στο… Ιόνιο

30 Μαΐου 2017

Και ξαφνικά η Αλβανία του Έντι Ράμα ανακάλυψε γκρίζες ζώνες στο Ιόνιο και ακολουθεί τα βήματα του φίλου της Ερντογάν διεκδικώντας λίγο πριν από τις αλβανικές εκλογές, δικαιώματα στα κοιτάσματα υδρογονανθράκων του Ιονίου.  

Το αποκαλούμενο και ως Ιόνιο 2 βρίσκεται βόρεια της Κέρκυρας και νότια της Αλβανίας, εντός φυσικά των ελληνικών χωρικών υδάτων.Πλούσιο σε υδρογονάνθρακες, έχει προκαλέσει όπως είναι φυσικό το έμπρακτο ενδιαφέρον κολοσσών της διεθνούς ενέργειας, οι οποίοι και θα ξεκινήσουν την διερεύνηση από το αμέσως επόμενο έτος.

Μόνο που ξαφνικά και ως…δια μαγείας η Αλβανία άρχισε να αμφιβάλλει και να αμφισβητεί σε βαθμό εγκληματικών ενεργειών, όπως θα διαβάσετε παρακάτω,συμφωνίες που έχουν υπογραφτεί εδώ και χρόνια και οι οποίες αναγνωρίζουν την ελληνική κυριαρχία στο επίμαχο οικόπεδο.

Λίγο πριν από τις εκλογές, η κυβέρνηση Ραμα θεωρεί τώρα ότι οι συμφωνίες της Ελλάδας με τις πολυεθνικές της διεθνούς ενέργειας είναι παράτυπες και ζητά από την Ελλάδα να…πάρει άδεια από τα Τίρανα προκειμένου να ξεκινήσουν οι έρευνες!

Πάντως, ελληνικές πηγές που γνωρίζουν καλά την θρασύτατη υπόθεση  δηλώνουν πρόκειται περί προεκλογικής θαλασσολογίας του Ράμα και ότι η Ελλάδα δεν θα μπει σε διαπραγμάτευση 4 εβδομάδες πριν από τις εκλογές

Την ίδια στιγμή στα Σκόπια επικρατεί αναταραχή ύστερα από συνέντευξη του πρώην υποδιοικητή της CIA Στιβεν Μέγιερ σε σερβική εφημερίδα, ο οποίος αποκαλύπτει αλλαγή συνόρων στα Βαλκάνια.
crashonline.gr

Loading...