ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

Καμπάνα σε Ηπειρώτη Στρατιωτικό Από το Στρατοδικείο Ιωαννίνων για Συκοφαντική Δυσφήμηση Τσουκαράκη

Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Αυστηρή ποινή επιβλήθηκε από το Στρατοδικείο Ιωαννίνων σε στέλεχος που δημοσίως είχε αφήσει υπονοούμενα εναντίον του προέδρου της ΠΟΕΣ . Το στέλεχος από την Ήπειρο είχε αφήσει υπονοούμενα για τη διαχείριση του προστίμου των 50.000 ευρώ που είχε καταλογίσει το 3μελές Συμβούλιο Συμμόρφωσης του ΣτΕ στο λογαριασμό της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Αττικής.

Είχε γράψει συγεκριμένα ότι ο Ανέστης Τσουκαράκης «τα πήρε χοντρά…. εις υγείαν των κορόιδων».

Με απόφασή του το Στρατοδικείο Ιωαννίνων τον καταδίκασε με αυστηρή ποινή για συκοφαντική δυσφήμιση, καθόσον θεώρησε ότι ξεπεράστηκαν οι κόκκινες γραμμές της ιεραρχίας.

Εκκρεμούν και άλλες υποθέσεις ενώπιον των ποινικών δικαστηρίων και για άλλα άτομα που ασχολούνται με τα «χακί» κοινά. Αναμένουμε τις αποφάσεις της δικαιοσύνης.


Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...