ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

Μάζευε κάπαρη έξω από στρατόπεδο της ΕΦ… Πλησίασε τον σκοπό κι ανακάλυψε ότι ήταν χάρτινος!

Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Δεν πίστευε στα μάτια του πολίτης – Μάζευε κάπαρη έξω από στρατόπεδο της ΕΦ – Πλησίασε τον σκοπό κι ανακάλυψε ότι ήταν χάρτινος – Η θέση του ΓΕΕΦ

Ομοιώματα στρατιωτών από χαρτόνι έχουν τοποθετηθεί σε σκοπιά στρατοπέδου στη Κύπρο.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», το γεγονός αντιλήφθηκε πολίτης ο οποίος επιχειρούσε να μαζέψει κάππαρη σε υπαίρθιο χώρο έξω από στρατόπεδο της Εθνικής Φρουράς.

Ο πολίτης κάποια στιγμή χαιρέτισε τον σκοπό χωρίς ανταπόκριση, ανησύχησε μήπως συμβαίνει κάποιο πρόβλημα, πλησίασε και με έκπληξη αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για χάρτινο ομοίωμα.
Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς ανέφερε ότι τα ομοιώματα έχουν τοποθετηθεί για σκοπούς εκπαίδευσης, μάλιστα γίνονται σκέψεις να υπάρξει επέκταση της πρακτικής και σε άλλα στρατόπεδα.

Πηγή φωτογραφίας: Φιλελεύθερος


Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...