ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Η πικρία του Προέδρου της ΕΑΑΣ Αντγου εα Βασίλη Ροζή


ΤΟΥ ΑΝΤΣΤΡΑΤΗΓΟΥ εα ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΡΟΖΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΑΑΣ

Σήμερα στο Σύνταγμα πραγματοποιήθηκε η ποιο μικρή και υποτονική συγκέντρωση διαμαρτυρίας επί εποχής μνημονίων. Και σαν να μην έφτανε αυτό, πριν καλά καλά ξεκινήσει η εκδήλωση, οι γνωστοί άγνωστοι κατάφεραν να τη διαλύσουν. 

Δυστυχώς… Ένας λαός κουρασμένος, ταπεινωμένος και χωρίς ένστικτα αντίδρασης. Ρε μήπως τελικά μας ψεκάζουν; Σε ότι αφορά τους συναδέλφους που συμμετείχαν και τους ευχαριστώ από καρδιάς, την ώρα που αρχίσαμε να συγκεντρωνόμαστε για να κινηθούμε σε κεντρικό σημείο, διαλυθήκαμε από τα χημικά.. 

Φωτογραφία του Βασίλης Ροζής.

Μπράβο στη κυβέρνηση που κατάφερε το ποιο δυσβάστακτο και βάρβαρο μνημόνιο που ψηφίστηκε ποτέ να το ξεπεράσει με δύο κροτίδες και με λίγο ψεκασμό χημικών. Απορία μου, αν αυτή είναι η Ελλάδα που ονειρευόμαστε ή αυτή είναι η Ελλάδα που αξίζουμε και οι Έλληνες που αντιστεκόμαστε. 

Φωτογραφία του Βασίλης Ροζής.

Λυπάμαι, αλλά πρέπει όσοι μπορούμε να συνεχίσουμε και να μη παραδοθούμε. Και όπως λέει και ο Οδυσσέας Ελύτης ¨για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολύ¨ Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία…. και όσο ζω ελπίζω.

Φωτογραφία του Βασίλης Ροζής.

Φωτογραφία του Βασίλης Ροζής.

Φωτογραφία του Βασίλης Ροζής.

« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com