ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

«Το κατάπιε» ο Ρ.Τ.Ερντογάν: Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν την παράδοση των όπλων στους Κούρδους και αυτός πάει ΗΠΑ!

Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

Oι ΗΠΑ ανακοίνωσαν πως άρχισε ήδη η διανομή των όπλων στους Κούρδους της Συρίας (YPG) κα σε αυτά περιλαμβάνονται και όλμοι των 120 χλστ., ενώ ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν φαίνεται ότι το "κατάπιε" ή ότι έκρινε ότι τα οφέλη του ταξιδιού θα είναι περισσότερα από την υπόληψή του και σήμερα ανακοίνωσε ότι η επίσκεψη τελικά θα πραγματοποιηθεί!

Επίσης ανακοινώθηκε ότι θα συνεχιστούν οι κοινές περιπολίες με τους Κούρδους στα σύνορα με την Τουρκία

Ο συνταγματάρχης και εκπρόσωπος του φιλοδυτικού υπό τις ΗΠΑ συνασπισμού Ν.Ντόριαν δήλωσε πως "Η περιπολία των Αμερικανών στρατιωτών στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας δεν είναι μια νέα κατάσταση. Θα θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, ενώ σχετικά με την συχνότητα που θα το κάνουμε ή το πότε θα σταματήσουμε, δεν μπορούμε να το πούμε".

Πάντως ο Τούρκος πρόεδρος R.T.Ερντογάν διαμαρτυρήθηκε εκ νέου για την αμερικανική απόφαση την οποία χαρακτήρισε ασύμβατη με τη σχέση ΗΠΑ-Τουρκίας, αλλά πρόσθεσε ότι "Οι διαφορές μεταξύ των δύο χωρών θα επιλυθούν κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης επίσκεψής του, την ερχόμενη εβδομάδα (16-17 Μαΐου) στην Ουάσινγκτον.
pronews.gr

Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...