ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

Παραθερισμός Τέκνων ε.α. Στρατιωτικού Προσωπικού στους Θερινούς Παιδικούς Σταθμούς (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Σας γνωρίζουμε ότι κατά το τρέχον έτος θα λειτουργήσουν Θερινοί Παιδικοί Σταθμοί (Θ.Π.Σ.), ως Παιδικές Κατασκηνώσεις, στις Κεχριές Κορινθίας και στο ΚΑΑΥ Ν. Φώκαιας, σε τέσσερις παραθεριστικές περιόδους διάρκειας 12 ημερών, όπως παρακάτω:

α. 1η Περίοδος, από Δευτέρα 3, έως και Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017.

β. 2α Περίοδος, από Δευτέρα 17, έως και Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017.

γ. 3η Περίοδος, από Δευτέρα 31 Ιουλίου, έως και Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017.

δ. 4η Περίοδος, από Δευτέρα 14, έως και Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017.

Στο εν αποστρατεία στρατιωτικό προσωπικό διατίθενται 10 θέσεις ανά παραθεριστική περίοδο. Το προσωπικό που ανήκει σε ειδικές κατηγορίες (π.χ. μονογονεϊκές οικογένειες) και επανδρώνει τους Θ.Π.Σ.: 5 θέσεις.

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στους Θ.Π.Σ. του δικαιούχου προσωπικού είναι οι παρακάτω:

α. Να έχει την επιμέλεια των τέκνων που θα δηλώσουν συμμετοχή και, σε διαφορετική περίπτωση, να υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση του γονέα, που έχει την επιμέλεια, η οποία να προσκομίζεται μαζί με την επιθυμία συμμετοχής (με θεωρημένο το γνήσιο υπογραφής από ΚΕΠ, Δήμο ή Αστυνομία)

β. Τα τέκνα που θα συμμετάσχουν να είναι γεννημένα από 1 Ιουλίου 2001 μέχρι και 1 Ιουλίου 2010...

Διαβάστε αναλυτικά το σχετικό έγγραφο της ΕΑΑΣ, καθώς και την σχετική αίτηση συμμετοχής:

Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...