ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

Τα… κλάματα των πιλότων, η επικίνδυνη νευρικότητα (απέναντι στους Έλληνες) και οι πυραυλάκατοι που… προβληματίζουν

Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Η τουρκική άσκηση «Ντενίζ Γκορντού» απέδειξε πως η Τουρκία είναι μια τεράστια πολεμική χώρα, που σαφώς και προβληματίζει την Αθήνα. Δεν είναι τυχαίο πως έγιναν 250 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου, δηλαδή 60% περισσότερες σε σχέση με τη προηγούμενη άσκηση το 2015!

Η προκλητικότητα των Τούρκων – με την ανάλογη επίδειξη ισχύος – στο Αγαθονήσι, με τις πυραυλάκατους και τα σενάρια ναυτικού αποκλεισμού, έχουν προκαλέσει την αντίδραση της Αθήνας, η οποία όμως δεν είναι και τόσο… θορυβημένη.

Όπως διαρρέεται τις τελευταίες ώρες, οι Τούρκοι, είναι ιδιαίτερα ισχυροί, ωστόσο έχουν τις αδυναμίες τους. Ιδιαίτερα στον «αέρα». Δεν είναι τυχαίο πως στην άσκηση «ακούστηκε» ακόμα και… κλάμα στο ασύρματο από πιλότο που έχασε το “ζευγάρι” του! Οι πιλότοι, είναι νέοι – όπως έχει πει στο CRASH ο Πάνος Καμμένος – και αυτό φαίνεται από τις κινήσεις τους, που διακρίνονται από έντονη νευρικότητα.

Όσον αφορά τα πολεμικά τους πλοία, οι Τούρκοι πάντοτε πόνταραν στην ποσότητα. Έχουν πλοία παντού. Αλλά, εκεί, φαίνονται και οι αδυναμίες του. Και δεν είναι τυχαίο πως η μία πυραυλάκατος που πέρασε από το Αγαθονήσι, παρουσίασε… βλάβη!

crashonline.gr
Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...