ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Loading...

Γιατί οι Μεταθέσεις είναι θαμμένες στο ΥΠΕΘΑ?

27 Μαΐου 2017

Τα Στελέχη των ΕΔ αυτή την εποχή είναι σε μεγάλο αναβρασμό και ανησυχία περιμένουν είτε στο τηλέφωνο είτε πάνω απο το σύστημα Πυρσεία να δουν τις περιβόητες μεταθέσεις τους ώστε να τακτοποιήσουν τις υπηρεσιακές και οικογενειακές τους υποχρεώσεις.

Διαπιστώνουμε δυστυχώς για άλλη μια φορά και φέτος καθυστέρηση  πλην ορισμένων ανωτέρων που έχουν κοινοποιηθεί οι υπόλοιπες είναι θαμμένες από την εμπειρία μας καταλαβαίνουμε ότι πέφτει πολύ μαγείρεμα έχουν πλακώσει μάλλον οι ΣΕΦ των ρουσφετιών και ο καθένας προσπαθεί να φτιάξει και να επιβάλλει την δική του συνταγή!

Είναι φυσικά κοινό μυστικό ότι όσες καλές προθέσεις και να έχουν τα Γενικά Επιτελεία και τα Επιτελικά Γραφεία που έχουν επωμισθεί το έργο να βγάζουν τις μεταθέσεις οι κομματάρχες πάντα θα τους βάζουν τρικλοποδιές πάντα θα υπάρχει ένας ΓΚΟΡΤΣΟΣ όπως στην ελληνική ταινία γιατί είναι δυστυχώς ελληνικό φαινόμενο το ρουσφέτι που έχει βαθιές ρίζες στην ελληνική κοινωνία και δεν ξεριζώνεται εύκολα.

Καλό θα είναι λοιπόν να τελειώσει όσο το δυνατόν ποιο σύντομα αυτή η ιστορία να κοινοποιηθούν οι μεταθέσεις στα Στελέχη γιατί η καθυστέρηση τους κάνει μόνο κακό και τίποτα άλλο.Loading...