ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ: Ο “διάβολος στις λεπτομέρειες” σ΄ ένα άρθρο


Άπαντες αναζητούν τον “διάβολο στις λεπτομέρειες” του μισθολογίου των στρατιωτικών. Νομίζουμε ότι αυτός δεν κρύβεται αλλά είναι φανερός στο άρθρο 155 και δεν αφορά μόνο στους στρατιωτικούς.

Σύμφωνα μ΄ όσα αναφέρονται στο άρθρο οι όποιες μειώσεις στα ειδικά μισθολόγια δεν θα “πονέσουν” τώρα την τσέπη, αφού θα καλυφθούν από τη προσωπική διαφορά. Το θέμα θα προκύψει όταν θα΄ ρθει η ώρα του εφάπαξ. Εκεί θα καταγραφούν οι απώλειες.


ΠΗΓΗ: militaire.gr/

« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com