ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ: Ο “διάβολος στις λεπτομέρειες” σ΄ ένα άρθρο

Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Άπαντες αναζητούν τον “διάβολο στις λεπτομέρειες” του μισθολογίου των στρατιωτικών. Νομίζουμε ότι αυτός δεν κρύβεται αλλά είναι φανερός στο άρθρο 155 και δεν αφορά μόνο στους στρατιωτικούς.

Σύμφωνα μ΄ όσα αναφέρονται στο άρθρο οι όποιες μειώσεις στα ειδικά μισθολόγια δεν θα “πονέσουν” τώρα την τσέπη, αφού θα καλυφθούν από τη προσωπική διαφορά. Το θέμα θα προκύψει όταν θα΄ ρθει η ώρα του εφάπαξ. Εκεί θα καταγραφούν οι απώλειες.


ΠΗΓΗ: militaire.gr/

Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας & Διπλωματίας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σε περίπτωση που υπάρξει δημοσίευση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com