ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ: ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ & ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ


Έχουμε δει κατά καιρούς πολιτικούς όλων των βαθμίδων από όλα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ τα κόμματα που μας εκπροσωπούν στη Βουλή να επαινούν τις ΕΔ να δίνουν συγχαρητήρια σε στελέχη να πηγαίνουν σε κηδείες Ηρωικός Πεσόντων να βγάζουν πύρινους λόγους για να δείξουν το αξιόμαχο και την αξία των ΕΔ και πολλά άλλα τερτίπια των πολιτικών υπέρ υποτίθεται των Στρατιωτικών.

Σήμερα απλά διαπιστώσαμε για ακόμη μία φορά ότι τα λόγια είναι του αέρα, οι έπαινοι ταξιδεύουν μίλια μακρυά γιατί φτάνει ή ώρα του Ταμείου και εκεί τα πράγματα παίρνουν μια άλλη τροπή γκρίζα και μελαγχολική διότι εφαρμόζεται ρητά και πιστά η πασίγνωστη πλέον σε όλους μας λέξη ΠΕΡΙΚΟΠΗ.

Περικοπή λοιπόν θα έχουμε στο τελικό καθαρό ποσό πληρωμής και από αυτή την Κυβέρνηση από ότι φαίνεται από το νομοσχέδιο που κυκλοφορεί από το πρωί στα ΜΜΕ και αν όχι σε όλους στην πλειοψηφία θα υπάρχει σίγουρα και ειδικά στα χαμηλόβαθμα Στελέχη ανεξαρτήτως προελεύσεως αυτό όμως το σημερινό δεν θα πρέπει κάποιοι να το κάνουν Σημαία για κομματικούς λόγους παίζοντας παιχνίδια στις πλάτες των ΕΔ και των Στελεχών περικοπές είχαμε και από προηγούμενες Κυβερνήσεις και πολύ μεγαλύτερες μάλιστα από τις σημερινές.

Συμπέρασμα όλα τα κόμματα από όλες τις πολιτικές πλατφόρμες Δεξιά, Κεντρώα, Αριστερά συμπεριφέρονται το ίδιο στα Στελέχη των ΕΔ ενώ στα λόγια τους επαινούν στην πράξη τους απαξιώνουν, μην έχετε λοιπόν αυταπάτες και μην τσιμπάτε στις κομματικές σειρήνες από όπου και να προέρχονται κλείστε τα αυτιά σας συνεχίστε αυτό που γνωρίζετε καλά να κάνετε για την Πατρίδα σας και τα Παιδιά σας και μην περιμένετε άδικα από το υπάρχων πολιτικό σύστημα επιβράβευση πραγματική μόνο λόγια του αέρα.

Επισήμανση να θυμάστε πάντα το ρητό: ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Η ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ γιατί πάντα θα υπάρχουν οι πονηροί που θα σας εκμεταλλεύονται υφαρπάζοντας τον ψήφο σας!


« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com