ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

Μία φωτογραφία που δείχνει ΗΘΟΣ & ΣΕΒΑΣΜΟ!

Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

Βλέποντας κάποιος αυτή την φωτογραφία και παρατηρώντας με την γλώσσα του σώματος διαπιστώνει το ΗΘΟΣ και τον ΣΕΒΑΣΜΟ του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστρατήγου Αλκιβιάδη Στεφανή προς ένα Βετεράνο Αξκό του Αντιστρατήγου εα Κωνσταντίνου Κόρκα τον οποίο είχε καλεσμένο για ομιλία στο ΓΕΣ.

Παρατηρήσαμε λοπόν την φωτογραφία και διαπιστώσαμε πως ο Α/ΓΕΣ τον κοιτάει στα μάτια με απόλυτο σεβασμό, το δε σώμα του στέκεται σχεδόν σε στάση προσοχής χωρίς να υπάρχει από την μεριά του η οποιαδήποτε στάση αλαζονείας που συνήθως  διακατέχει πολλούς που είναι σε ανώτατα αξιώματα οι θέσεις.

Για το ΗΘΟΣ που διακατέχει βέβαια τον Α/ΓΕΣ δεν χρειάζεται να μιλήσουμε εμείς το γνωρίζουν καλά όλοι στο Στρατό Ξηράς γιατί τα δείγματα του είναι γνωστά από την αρχή της Καριέρας του απλά εμείς προσέξαμε λίγο καλύτερα μία φωτογραφία.Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...