ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Οι Οι ΕΠ.ΟΠ μάλλον θα πληρώσουν το μάρμαρο στα ειδικά μισθολόγια


Όπως διαβάζουμε στο έγκυρο militaire.gr ΕΔΩ στον συνολικό προϋπολογισμό για μισθοδοσία των Στελεχών δεν θα υπάρχει μείωση σύμφωνα με τα μέτρα του νέου Μνημονίου.

Από πηγές όμως του ΥΕΘΑ υποστηρίζουν ότι εκείνο που θα γίνει θα είναι η ανακατανομή των κονδυλίων μισθοδοσίας από την οποία θα προκύψουν τα εξής:

1. Αύξηση στα Στελέχη με βαθμό Αντισυνταγματάρχη και άνω

2. Ενσωμάτωση των επιδομάτων επικινδυνότητας στο μισθό και

3. Κάποια μείωση στους μισθούς των ΕΠ. ΟΠ.

Όλα αυτά βέβαια είναι όπως αναφέρει το militaire.gr είναι κομμάτια ενός παζλ που όταν ολοκληρωθεί θα δούμε πως θα διαμορφωθεί και τι ακριβώς θα προκύψει.

Δείτε και το σχετικό ρεπορτάζ στο militaire ΕΔΩ

« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com