ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Οι Οι ΕΠ.ΟΠ μάλλον θα πληρώσουν το μάρμαρο στα ειδικά μισθολόγια

Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Όπως διαβάζουμε στο έγκυρο militaire.gr ΕΔΩ στον συνολικό προϋπολογισμό για μισθοδοσία των Στελεχών δεν θα υπάρχει μείωση σύμφωνα με τα μέτρα του νέου Μνημονίου.

Από πηγές όμως του ΥΕΘΑ υποστηρίζουν ότι εκείνο που θα γίνει θα είναι η ανακατανομή των κονδυλίων μισθοδοσίας από την οποία θα προκύψουν τα εξής:

1. Αύξηση στα Στελέχη με βαθμό Αντισυνταγματάρχη και άνω

2. Ενσωμάτωση των επιδομάτων επικινδυνότητας στο μισθό και

3. Κάποια μείωση στους μισθούς των ΕΠ. ΟΠ.

Όλα αυτά βέβαια είναι όπως αναφέρει το militaire.gr είναι κομμάτια ενός παζλ που όταν ολοκληρωθεί θα δούμε πως θα διαμορφωθεί και τι ακριβώς θα προκύψει.

Δείτε και το σχετικό ρεπορτάζ στο militaire ΕΔΩ

Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας & Διπλωματίας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σε περίπτωση που υπάρξει δημοσίευση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com