ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΠΟΜΕΝΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΝΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.), στηρίζει την Ένστολη Πανελλαδική Συγκέντρωσης Διαμαρτυρία, που διοργανώνουν οι Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας.

Καλούμε τις οικογένειες των εν ενεργεία συναδέλφων, καθώς και τους συνάδελφους και τις οικογένειές τους που βρίσκονται στην αποστρατεία,  να συμμετέχουν συμβάλλοντας στην επιτυχή διοργάνωση της διαμαρτυρίας και ζητώντας την άμεση απόσυρση των διατάξεων που αφορούν στα ειδικά μισθολόγια.

Η συγκέντρωση πραγματοποιείται στην Αθήνα, την Τετάρτη 17 Μαΐου
2017 και ώρα 17.00 στην πλατεία Κολοκοτρώνη.


Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή

              Ο                                                                                                   Ο
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ                                                               ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
      Επγός (ΥΔΚ)                                                                                 Λγος (ΠΖ)

« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com