ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΟΥΣ: Πιλοτική Λειτουργία Νέας Διαδικασίας Κατάταξης με την 2017 Δ΄/ΕΣΣΟ

Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

1. Σε συνέχεια της Ανακοίνωσης Τύπου 15/04 Απριλίου 2017/ΓΕΣ, υπενθυμίζουμε ότι από σήμερα Τετάρτη 10 έως και το Σάββατο 20 Μαΐου 2017, οι υπόχρεοι προς κατάταξη με την 2017 Δ΄/ΕΣΣΟ,  μπορούν να εισέλθουν  στην ηλεκτρονική διεύθυνση (https://parousiasi.army.gr) της ιστοσελίδας του ΓΕΣ και να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα με τα απαραίτητα για την κατάταξή τους στοιχεία. Για τη είσοδό τους θα απαιτηθεί ο Στρατιωτικός τους Αριθμός (ΣΑ) και η ημεροχρονολογία γέννησής τους.

2. Υπενθυμίζουμε  ότι με την 2017 Δ΄/ΕΣΣΟ θα ξεκινήσει πιλοτικά η νέα διαδικασία κατάταξης, με τη Πιλοτική Λειτουργία δύο (2) επιπλέον Σημείων Κατάταξης (του 282 Μ/Κ ΤΠ στη Κω και του 645 Μ/Κ ΤΠ στο Πετροχώρι Ξάνθης).

Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας & Διπλωματίας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σε περίπτωση που υπάρξει δημοσίευση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com