ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

15 φορτηγά του στρατού ξηράς αποβίβασε αρματαγωγό στο λιμάνι της Νάξου


Μια φάλαγγα από στρατιωτικά φορτηγά ξεφόρτωσε το πρωί της Παρασκευής στη Νάξο αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού μπροστά στα έκπληκτα μάτια των κατοίκων του νησιού.

Το αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού κατέφθασε στις 6:30 το πρωί στο λιμάνι της Νάξου και λίγο αργότερα έβγαλε στο νησί 15 στρατιωτικά οχήματα.

armatagogo naxos 3

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.naxostimes.gr από στρατιωτικές πηγές, τα 15 στρατιωτικά οχήματα κατέφθασαν στη Νάξο στο πλαίσιο διενέργειας άσκησης του στρατού ξηράς, κάτι το οποίο είχε συμβεί και πριν από δυο χρόνια. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα οχήματα του στρατού ξηράς πάντως θα παραμείνουν για λίγες ημέρες στο νησί. 

Ωστόσο, σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα στο χώρο του αεροδρομίου της Νάξου, στρατιωτική άσκηση στην οποία συμμετέχουν τα οχήματα που αποβιβάστηκαν το πρωί από το αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού στο νησί.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από δεκαπέντε ημέρες το Χόβερκραφτ "Κέρκυρα" πραγματοποίησε μεμονωμένη επιχειρησιακή εκπαίδευση στην οποία περιλαμβάνονταν προσγειάλωση στην παραλία Πυργάκι της Νάξου.

Φωτογραφίες: Δανάη Κουτελιέρη

« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com