ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Google+

Οι Επίλεκτοι των Επίλεκτων «σκέπασαν» την Ήπειρο! (βίντεο, φωτογραφίες)

Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017

Γέμισε αλεξιπτωτιστές ο ουρανός των Ιωαννίνων σήμερα το απόγευμα, στο πλαίσιο της άσκησης «Ανακατάληψη Αεροδρομίου» από Επίλεκτα Τμήματα Αλεξιπτωτιστών.

Η άσκηση που έλαβε χώρα στο χώρο του αεροδρομίου Ιωαννίνων λίγο μετά τις 16.00, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, με 4 ρίψεις από C-130 36 συνολικά αλεξιπτωτιστών.


Οι ανωτέρω αλεξιπτωτιστές δικαίως θεωρούνται ως οι «Επίλεκτοι των Επίλεκτων», καθώς έχουν την μοναδική ικανότητα να πέφτουν απο ύψος χιλιάδων ποδιών και στη συνέχεια να επιλέγουν οι ίδιοι την κατάλληλη στιγμή ορίζοντας την κατεύθυνσή τους, προκειμένου να προσγειωθούν με ακρίβεια στην περιοχή του στόχου της αποστολής τους.

Οσοι έτυχε σήμερα να βρίσκονται την ώρα της άσκησης στο αεροδρόμιο, με τα κινητά τους στραμμένα στον ουρανό απαθανάτισαν το σπάνιο και συνάμα εντυπωσιακό θέαμα!


Δείτε εντυπωσιακά βίντεο από την άσκηση


hellasforce.com

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας & Διπλωματίας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σε περίπτωση που υπάρξει δημοσίευση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com