ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Ποιες τροπολογίες φέρνει το υπουργείο Άμυνας;


Η κακή συνήθεια με τις τροπολογίες της τελευταίας στιγμής που καταδίκαζε η κυβέρνηση ως αντιπολίτευση συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Τι σχέση έχουν η Αρμενία, η Σουηδία, οι Ειδικές Δυνάμεις του Πολεμικού Ναυτικού, τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, το οικόπεδο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΑΣ) στην Ελευσίνα, η αναβάθμιση των αεροσκαφών του Πολεμικού Ναυτικού και το σύστημα «ΕΡΜΗΣ»;

Η απάντηση είναι καμία.

Και όμως η κυβέρνηση μεσα σε μια συζήτηση για την κύρωση της τεχνικής συμφωνίας με τους Σουηδούς για την συνεκπαίδευση των Ειδικών Δυνάμεων του Πολεμικού Ναυτικού στην οποία συζητήθηκε και ανάλογη συμφωνία με την Αρμενία κατάφερε να τα χωρέσει όλα.

Και φυσικά οι τροπολογίες (που σήμερα θα τις δουν τα κόμματα) θα μπούν και να ψηφιστούν μέσα στην άσχετη αυτή τεχνική συμφωνία.

Τι αφορούν οι τροπολογίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ


« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com