ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

Ποιες τροπολογίες φέρνει το υπουργείο Άμυνας;

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Η κακή συνήθεια με τις τροπολογίες της τελευταίας στιγμής που καταδίκαζε η κυβέρνηση ως αντιπολίτευση συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Τι σχέση έχουν η Αρμενία, η Σουηδία, οι Ειδικές Δυνάμεις του Πολεμικού Ναυτικού, τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, το οικόπεδο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΑΣ) στην Ελευσίνα, η αναβάθμιση των αεροσκαφών του Πολεμικού Ναυτικού και το σύστημα «ΕΡΜΗΣ»;

Η απάντηση είναι καμία.

Και όμως η κυβέρνηση μεσα σε μια συζήτηση για την κύρωση της τεχνικής συμφωνίας με τους Σουηδούς για την συνεκπαίδευση των Ειδικών Δυνάμεων του Πολεμικού Ναυτικού στην οποία συζητήθηκε και ανάλογη συμφωνία με την Αρμενία κατάφερε να τα χωρέσει όλα.

Και φυσικά οι τροπολογίες (που σήμερα θα τις δουν τα κόμματα) θα μπούν και να ψηφιστούν μέσα στην άσχετη αυτή τεχνική συμφωνία.

Τι αφορούν οι τροπολογίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ


Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...