ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ! Κάποιοι τώρα στοχοποιούν τον Αδωνη Γεωργιάδη! – Τι λέει ο ίδιος

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Απίστευτη τροπή πήρε η υπόθεση με το εκρηκτικό πακέτο που έλαβε ο Σόϊμπλε καθώς κάποιες πληροφορίες εμφανίζουν ως αποστολέα τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Αδωνη Γεωργιάδη.

Καθώς μερίδα του γερμανικού τύπου γράφει ότι το πακέτο εστάλη από την Ελλάδα, κάποιοι αρχικά το πήγαν ένα βήμα πιο πέρα και υποστήριζαν ότι εστάλη από το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών δηλαδή έδειχναν τον Ευκλείδη Τσακαλωτο.

Κάποιοι άλλοι, ωστόσο, «αποφάνθηκαν» πως το πακέτο το έστειλε… ο Άδωνις Γεωργιάδης! Μάλιστα, ως διεύθνση αποστολέα αναγράφεται η οδός Ακαδημίας 84 στο κέντρο των Αθηνών.

Σε αυτές τις φήμες απάντησε ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης, λέγοντας πως δεν πρόκειται πλέον για αστείο, αλλά για συνεχή στοχοποίηση σε βάρος του από τρομοκράτες.

Καταγραφή

Πάντως, δεν αποκλείεται το γεγονός, εκείνος που έστειλε το πακέτο στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, να έδωσε σκόπιμα λάθος διεύθυνση και όνομα για να πραπλανήσει ή να ειρωνευτεί τις αρχές. crashonline.gr


Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...