ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Google+

Εισβολή ενόπλου σε σούπερ μάρκετ στο Καματερό! Ανταλλαγή πυροβολισμών – Απείλησε εργαζόμενους – Ένας τραυματίας

Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

Στιγμές τρόμου έζησαν πελάτες και εργαζόμενοι σε γνωστό σούπερ μάρκετ στην οδό Φυλής του Καματερού, όταν ένοπλος μπούκαρε  μέσα για να το ληστέψει, το απόγευμα του Σαββάτου (11.03.2017). Εκείνη την ώρα στο κατάστημα ήταν πολλοί πελάτες, οι οποίοι σοκαρισμένοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι συμβαίνει. 

Οι ληστές αφού άρπαξαν ένα άγνωστο, μέχρι στιγμής, χρηματικό ποσό προσπάθησαν να φύγουν. Ωστόσο, έπεσαν πάνω σε αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. Τότε απείλησαν ότι θα πάρουν ως ομήρους  εργαζόμενους στο σούπερ μάρκετ, ενώ εκείνη την ώρα  έπεσαν οι πρώτοι πυροβολισμοί. Ακολούθησε ανταλλάγη πυρών από την οποία τραυματίστηκε ο ένας δράστης.

Ο δράστης μεταφέρεται υπό την συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης στο Θριάσειο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία ο δράστης φέρει δύο τραυματισμούς και βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον συνεργό του να έχει διαφύγει.

Η αστυνομία προσπαθεί να ελέγξει βάση των μέχρι ώρας στοιχεία αν πρόκειται για Έλληνες ή αλλοδαπούς δράστες.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας & Διπλωματίας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σε περίπτωση που υπάρξει δημοσίευση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com