ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

Υπηρέτες των παράνομων μεταναστών οι στρατιωτικοί...

Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

Ακόμα δεν άλλαξε η διοίκηση στο στρατόπεδο στη Κω και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας οι στρατιωτικοί καθαρίζουν τα κοντέινερ των παράνομων μεταναστών οι οποίοι δεν προέρχονται από  εμπολεμες περιοχες αλλά είναι όπως λένε και οι δημότες κάθε καρυδιάς καρύδι!

Στελέχη και στρατιώτες καθαρίζουν χωρίς ασφάλεια μέσα στο hotspot με αρκετές αρρώστιες να υπάρχουν εκει μέσα.

Οι στρατιωτικοί στην Κω έχουν βοηθήσει το νησί σε περιπτώσεις αποχιονισμών ,τροφοδοτησης αποκλεισμενων χωριων,σε πλημμύρες, σε φωτιες  και όπου αλλού τους καλέσει η πατρίδα να την υπερασπιστούν.

Δεν μπήκαν ομως να υπηρετήσουν την πατρίδα για να υπηρετουν παρανομους μεταναστες
Οπως και κανενας γονέας δεν εστειλε το παιδι του να υπηρετήσει την πατριδα κατ αυτον τον τρόπο
Μην τους βάζετε υπηρέτες λοιπόν των λαθρο ούτε σε άλλες περιοχές γιατί μαθαίνουμε ότι συμβαίνουν και σε άλλα hotspot σύμφωνα με καταγγελίες στελεχών!

Αναφέρουν ότι οι λάθρο τους επιτίθονται φραστικά και πολλές φορές κινδυνεύουν γενικότερα με αποτέλεσμα οι οικογένειες τους να αγωνιούν. Συνεχίζουν να παραπονιούνται ότι δεν υπάρχουν μέτρα υγείας  ασφαλείας 

Μην απαξιώνετε το ρόλο τους μην τους υποβαθμίζετε!
Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...