“Προπληρωμένες” εκπαιδεύσεις στελεχών που “ματώνουν” τη τσέπη τους


Εκπαιδεύσεις “προπληρωμένες” για τα στελέχη του Στρατού.

Με αφορμή τη συζήτηση που ξεκίνησε για τα ουσιαστικά προβλήματα που έχουν τα στελέχη του Στρατού, αρκετοί μας επεσήμαναν το πρόβλημα που υπάρχει με τις εκπαιδεύσεις.

Τα στελέχη που περνούν εκπαιδεύσεις από ένα ως τρεις μήνες προπληρώνουν τα έξοδά τους, υποβάλλουν δικαιολογητικά και αναμένουν να πάρουν τα χρήματά τους σε διάστημα που διαρκεί από έναν ως τρεις μήνες.

Η οικονομική κατάσταση πάρα πολλών στρατιωτικών κάνουν αυτή τη διαδικασία μάλλον εφιαλτική. Δεν περισσεύει ούτε ευρώ κι αυτό είναι γνωστό.

Θα πρέπει λοιπόν να βρεθεί ένας τρόπος ώστε να μην αναγκάζονται τα στελέχη να βάζουν το χέρι στη τσέπη για να εκπαιδευτούν όπως τους ζητά η υπηρεσία. Δεν υπάρχουν χρήματα είπατε; Για να ψαχτούμε λίγο καλύτερα. 

Είναι σίγουρο ότι θα βρουν αν ψάξουν κι αν κάποιος επιτέλους αποφασίσει να κόψει τα υπέρογκα έξοδα που ακόμη πληρώνουμε για πολυπληθείς και μάλλον αχρείαστες αποστολές στο εξωτερικό.
ΠΗΓΗ: militaire.gr
Share on Google Plus

ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΠΛΟΣ ΑΜΥΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΑ

Σας καλοσωρίζουμε στο www.enoplos.com! Επιδίωξη μας είναι να γίνουμε η καθημερινή σας συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα που αφορούν την Άμυνα, την Ασφάλεια και των Εθνικών μας Θεμάτων!
    Blogger Comment
    Facebook Comment
Loading...