ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Google+

Οι πανέμορφες γυναίκες του ισραηλινού στρατού! - ΦΩΤΟ

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

Πανέμορφες, καυτές, Ισραηλινές στρατιωτίνες όπως δεν τις έχετε ξαναδεί! Στο Ισραήλ η στράτευση των γυναικών μπορεί να είναι υποχρεωτική αυτό όμως δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι οι γυναίκες αυτές στερούνται απαραίτητα τη... θηλυκή τους πλευρά. 

Από την άλλη μεριά, δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι ο στρατός του Ισραήλ ειναι απο τους καλύτερους στον κόσμο και οτι οι γυναίκες στον Ισραηλινό στρατό ειναι ενα σημαντικό κομμάτι για τις Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις. 

Παρακάτω θα δείτε γυναίκες στρατιώτες που ποζάρουν με στολή για το φακό της Mayan Toledano σε μια τελείως διαφορετική φωτογράφηση, μακριά από το σκηνικό του πολέμου καθώς επίσης και μοναδικές φωτογραφίες όπως δημοσιεύτηκαν στο thechive.com και απεικονίζουν τις στιγμές των ισραηλινών  γυναικών στο στρατό. 

Δείτε τις θηλυκές, σέξι αλλά και δυναμικές στρατιωτίνες: Φωτογραφίες από τη συλλογή της Mayan Toledano

Φωτογραφίες Ισραηλινών στρατιωτίνων από τις στιγμές τους στο στρατό όπως δημοσιεύτηκαν στο thechive.com
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας & Διπλωματίας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σε περίπτωση που υπάρξει δημοσίευση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com