ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Οι πανέμορφες γυναίκες του ισραηλινού στρατού! - ΦΩΤΟ


Πανέμορφες, καυτές, Ισραηλινές στρατιωτίνες όπως δεν τις έχετε ξαναδεί! Στο Ισραήλ η στράτευση των γυναικών μπορεί να είναι υποχρεωτική αυτό όμως δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι οι γυναίκες αυτές στερούνται απαραίτητα τη... θηλυκή τους πλευρά. 

Από την άλλη μεριά, δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι ο στρατός του Ισραήλ ειναι απο τους καλύτερους στον κόσμο και οτι οι γυναίκες στον Ισραηλινό στρατό ειναι ενα σημαντικό κομμάτι για τις Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις. 

Παρακάτω θα δείτε γυναίκες στρατιώτες που ποζάρουν με στολή για το φακό της Mayan Toledano σε μια τελείως διαφορετική φωτογράφηση, μακριά από το σκηνικό του πολέμου καθώς επίσης και μοναδικές φωτογραφίες όπως δημοσιεύτηκαν στο thechive.com και απεικονίζουν τις στιγμές των ισραηλινών  γυναικών στο στρατό. 

Δείτε τις θηλυκές, σέξι αλλά και δυναμικές στρατιωτίνες: Φωτογραφίες από τη συλλογή της Mayan Toledano

Φωτογραφίες Ισραηλινών στρατιωτίνων από τις στιγμές τους στο στρατό όπως δημοσιεύτηκαν στο thechive.com
« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com