ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

Και οι σκληροί ΟΥΚάδες έχουν καρδιά…

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Η τρυφερή φωτογραφία που το αποδεικνύει
Οι άνδρες των «ΟΥΚ», των Ομάδων Υποβρύχιων Καταστροφών του Πολεμικού μας Ναυτικού είναι γνωστοί για τη σκληρή και επίπονη εκπαίδευσή τους, αλλά και για το είδος των αποστολών τους, που αναλαμβάνουν να εκτελέσουν. 

Αυτό είναι γνωστό σε όλους τους Έλληνες και σε όλες τις Ελληνίδες, γι’ αυτό και απολαμβάνουν τόσο μεγάλου θαυμασμού και αποδοχής από όλους μας.

Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ότι αυτά τα σκληρά παιδιά, “tough guys” όπως λέμε και στο χωριό μου, είναι ότι εκτός αποστολής, τα παιδιά αυτά είναι με τις πιο «μαλακές» καρδιές!

Αυτό αποδεικνύεται και από την παλαιότερη φωτογραφία αυτή, που βρήκαμε στο διαδίκτυο και είχαμε φυλάξει στο αρχείο μας, ενός νεαρού ΟΥΚά να περιποιείται δίνοντας από μία σακούλα φαγητό σε αδέσποτα κουταβάκια, που βρίσκονταν εντός του χώρου της Διοικήσεως Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) του Στόλου στο Σκαραμαγκά, και … «υιοθετήθηκαν» από το προσωπικό της Μονάδος!
Συγχαρητήρια έστω και…καθυστερημένα! 

Πηγή: parapolitika.gr


Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...