Και οι σκληροί ΟΥΚάδες έχουν καρδιά…


Η τρυφερή φωτογραφία που το αποδεικνύει
Οι άνδρες των «ΟΥΚ», των Ομάδων Υποβρύχιων Καταστροφών του Πολεμικού μας Ναυτικού είναι γνωστοί για τη σκληρή και επίπονη εκπαίδευσή τους, αλλά και για το είδος των αποστολών τους, που αναλαμβάνουν να εκτελέσουν. 

Αυτό είναι γνωστό σε όλους τους Έλληνες και σε όλες τις Ελληνίδες, γι’ αυτό και απολαμβάνουν τόσο μεγάλου θαυμασμού και αποδοχής από όλους μας.

Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ότι αυτά τα σκληρά παιδιά, “tough guys” όπως λέμε και στο χωριό μου, είναι ότι εκτός αποστολής, τα παιδιά αυτά είναι με τις πιο «μαλακές» καρδιές!

Αυτό αποδεικνύεται και από την παλαιότερη φωτογραφία αυτή, που βρήκαμε στο διαδίκτυο και είχαμε φυλάξει στο αρχείο μας, ενός νεαρού ΟΥΚά να περιποιείται δίνοντας από μία σακούλα φαγητό σε αδέσποτα κουταβάκια, που βρίσκονταν εντός του χώρου της Διοικήσεως Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) του Στόλου στο Σκαραμαγκά, και … «υιοθετήθηκαν» από το προσωπικό της Μονάδος!
Συγχαρητήρια έστω και…καθυστερημένα! 

Πηγή: parapolitika.gr


Share on Google Plus

ΜΗΝΥΜΑ: ΕΝΟΠΛΟΣ ΑΜΥΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΑ

Σας καλοσωρίζουμε στο www.enoplos.com! Επιδίωξη μας είναι να γίνουμε η καθημερινή σας συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα που αφορούν την Άμυνα, την Ασφάλεια και των Εθνικών μας Θεμάτων!
Loading...