ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

Το΄χουν χάσει τελείως οι Τούρκοι: Λίντσαραν Νορβηγό δημοσιογράφο... γιατί τον πέρασαν για Ολλανδό! (βίντεο) ΚΙ ΑΛΛΗ ΓΚΑΦΑ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ Ρ.Τ.ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

της Μαρίνας Νικολάκη
Toυς έχει τυφλώσει το πάθος για εκδίκηση; Eίναι στ΄αλήθεια τόσο χαζοί; Πάντως κάτι φταίει και οι φανατικοί ισλαμιστές πέφτουν από γκάφα σε γκάφα τις τελευταίες ημέρες μετά τα επεισόδια στην Ολλανδία. Εχθές προσπάθησαν να κάψουν μια ολλανδική σημαία... και έβαλαν φωτιά σε γαλλική! Σήμερα λίντσαραν δημοσιογράφο της Νορβηγίας γιατί τον πέρασαν για Ολλανδό!

Οτιδήποτε τους θυμίζει Ολλανδία μπαίνει στο στόχαστρο των θυμωμένων Τούρκων... και τελικά αποδεικνύεται ότι η βλακεία είναι ανίκητη!

Στην Κωνσταντινούπολη μια ομάδα οπαδών του Ρ.Τ.Ερντογάν, επιχείρησε να λιντσάρει έναν Νορβηγό δημοσιογράφο, καθώς τον πέρασαν για Ολλανδό και του είπαν χαρακτηριστικά όπως αναφέρει το Stockholm CF:

«Δουλεύετε για την Ολλανδία. Σας έχω καταγράψει όλους. Θα το πληρώσετε!».

Οι ισλαμιστές υποστηρικτές του Τούρκου προέδρου επιτέθηκαν και σε δύο γυναίκες δημοσιογράφους με τη τουρκική αστυνομία να κάθεται αμέριμνη και να παρακολουθεί τα γεγονότα χωρίς να παρεμβαίνει!

pronews.gr


Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...