ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

Νεαροί Κύπριοι ξυλοκόπησαν άγρια επιλοχία της ΕΛΔΥΚ – Τον έστειλαν αιμόφυρτο στο Νοσοκομείο - Καταζητούνται από την Αστυνομία

Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

Τρεις νεαροί Κύπριοι που καταζητούνται από την Αστυνομία ξυλοκόπησαν άγρια 45χρονο επιλοχία της ΕΛΔΥΚ έξω από πρατήριο βενζίνης στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λάρνακα γύρω στις 11:55 το μεσημέρι της Κυριακής (12/3).

Ο 45χρονος επιλοχίας της ΕΔΛΥΚ από τον άγριο ξυλοδαρμό υπέστη εγκεφαλικό οίδημα, κάταγμα κροταφικού οστού και κάταγμα μετωπιαίου οστού για να μεταφερθεί σε σοβαρή κατάσταση αιμόφυρτος στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας το κλειστό κύκλωμα του εν λόγω πρατηρίου κατέγραψε όλο το επεισόδιο.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο 45χρονος βρισκόταν εντός του οχήματος του στον χώρο του πρατηρίου. Ακολούθως έφτασε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις νεαροί Κύπριοι ηλικιών 20, 21 και 22.

Στη συνέχεια ένας εξ αυτών κατέβηκε από το όχημα του προσέγγισε τον 45χρονο για να αρχίσει μια λογομαχία. Ακολούθως κατέβηκαν και οι άλλοι δυο όπου και τον κτύπησαν.

Η Αστυνομία καταζητεί τους υπόπτους.


Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...