Νεαροί Κύπριοι ξυλοκόπησαν άγρια επιλοχία της ΕΛΔΥΚ – Τον έστειλαν αιμόφυρτο στο Νοσοκομείο - Καταζητούνται από την Αστυνομία


Τρεις νεαροί Κύπριοι που καταζητούνται από την Αστυνομία ξυλοκόπησαν άγρια 45χρονο επιλοχία της ΕΛΔΥΚ έξω από πρατήριο βενζίνης στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λάρνακα γύρω στις 11:55 το μεσημέρι της Κυριακής (12/3).

Ο 45χρονος επιλοχίας της ΕΔΛΥΚ από τον άγριο ξυλοδαρμό υπέστη εγκεφαλικό οίδημα, κάταγμα κροταφικού οστού και κάταγμα μετωπιαίου οστού για να μεταφερθεί σε σοβαρή κατάσταση αιμόφυρτος στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας το κλειστό κύκλωμα του εν λόγω πρατηρίου κατέγραψε όλο το επεισόδιο.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο 45χρονος βρισκόταν εντός του οχήματος του στον χώρο του πρατηρίου. Ακολούθως έφτασε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις νεαροί Κύπριοι ηλικιών 20, 21 και 22.

Στη συνέχεια ένας εξ αυτών κατέβηκε από το όχημα του προσέγγισε τον 45χρονο για να αρχίσει μια λογομαχία. Ακολούθως κατέβηκαν και οι άλλοι δυο όπου και τον κτύπησαν.

Η Αστυνομία καταζητεί τους υπόπτους.


Share on Google Plus

ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΠΛΟΣ ΑΜΥΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΑ

Σας καλοσωρίζουμε στο www.enoplos.com! Επιδίωξη μας είναι να γίνουμε η καθημερινή σας συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα που αφορούν την Άμυνα, την Ασφάλεια και των Εθνικών μας Θεμάτων!
    Blogger Comment
    Facebook Comment
Loading...