ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΠΟΙΟΥΣ «ΒΛΕΠΕΙ» Η ΕΛ.ΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ – Η συνωμοσία και οι άγνωστοι άντρες

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση με την τοποθέτηση αυτοσχέδιου ωρολογιακού εμπρηστικού μηχανισμού στο βιβλιοπωλείο του Άδωνη Γεωργιάδη «βλέπουν» πίσω από την επίθεση τους «Πυρήνες της Φωτιάς».Από τα πρώτα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αξιωματικοί βλέπουν ομοιότητες πειραματισμούς είχαν κάνει οι «Πυρήνες της Φωτιάς» το Μάιο του 2009 σε εμπρηστικές επιθέσεις με ωρολογιακούς μηχανισμούς, σε εκκλησίες Αττικής και Θεσσαλονίκης όπως και στα δύο υπό ανέγερση Αστυνομικά Τμήματα Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης και Νέας Πεντέλης.

Υπενθυμίζεται ότι ο αυτοσχέδιος μηχανισμός που έβαλαν οι άγνωστοι δράστες στο βιβλιοπωλείο του Αδωνι Γεωργιάδη ήταν τοποθετημένος μέσα σε μεταλλικό κουτί από μπισκότα και αποτελούνταν από ρολόι, μπαταρία, σπίρτα και καλώδια που συνδέονταν με ένα μπιτόνι βενζίνης και οκτώ γκαζάκια. Ουσιαστικά υπήρχε συνδεσμολογία «βόμβας» που αντί να καταλήγει σε εκρηκτική ύλη, κατέληγε σε γκαζάκια.
crashonline.gr
Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...