ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

Εγκαίνια του νέου κλειστού σκοπευτηρίου της ΕΛ.ΑΣ. - Εντυπωσιακή επίδειξη από τα ΕΚΑΜ

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

Πραγματοποιήθηκαν το πρωί του Σαββάτου 18 Μαρτίου τα Εγκαίνια του κλειστού σκοπευτηρίου της Σχολής Μετεκπαίδευσης ΕΛ.ΑΣ. Β. Ελλάδας στο Πανόραμα της Βέροιας.


Η τελετή έγινε με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Δημήτρη Αναγνωστάκη, του προϊστάμενου του Επιτελείου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Β. Ελλάδας αντιστράτηγου Χρήστου Δραγατάκη και άλλων ανώτατων αξιωματικών του Σώματος, του Διοικητή της 1ης Μεραρχίας υποστράτηγου Γεωργίου Βύνιου, βουλευτών και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπροσώπων των δικαστικών και εισαγγελικών αρχών κ.α.


Στην αρχή της τελετής ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης Αστ/κος Υπ/ντης Διονύσιος Κούγκας αναφέρθηκε στο νέο υπερσύγχρονο σκοπευτήριο, που αποτελεί δωρεά της εταιρίας SOUKOS robots, ακολούθησαν οι χαιρετισμοί του Γ. Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Δημήτρη Αναγνωστάκη και του προϊσταμένου του Επιτελείου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, καθώς και του δωρητή του σκοπευτηρίου, Κωνσταντίνου Σούκου, προέδρου και διευθύνοντος συμβούλους της SOUKOS robots. Μάλιστα, αποδόθηκαν αναμνηστικά στον δωρητή, εκ μέρους του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. και της Σχολής Μετεκπαίδευσης.


Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων τέλεσε αγιασμό των εγκαινίων στις εγκαταστάσεις του σκοπευτηρίου, κόπηκε η κορδέλα των εγκαινίων και έγινε επίδειξη ρίψης βολών από αστυνομικούς των ΕΚΑΜ Θεσσαλονίκης.


Να σημειωθεί ότι το υπερσύγχρονο σκοπευτήριο θα μπορεί να χρησιμοποιείται και εκτός της αστυνομίας, είτε από τον Στρατό ή ακόμα και από ιδιώτες, έναντι πληρωμής, όπως ανέφερε ο κ. Κούγκας.


Δείτε βίντεο από την τελετή:

ΠΗΓΗ: www.inveria.gr
Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...