ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Google+

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ! Οι Ολλανδοί δεν αφήνουν να προσγειωθεί το αεροπλάνο του Τσαβούσογλου

Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

Διπλωματικό θρίλερ ξέσπασε μεταξύ Ολλανδίας και Τουρκίας.

Οι ολλανδικές Αρχές ανακάλεσαν την άδεια που είχε δοθεί για την προσγείωση του  αεροπλάνου του Τούρκου ΥΠΕΞ για να τον αποτρέψουν να μιλήσει σε Τούρκους που ζουν στη χώρα στο πλαίσιο της εκστρατείας για το δημοψήφισμα για τη συνταγματική αναθεώρηση στη Τουρκία.  

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου επρόκειτο να απευθύνει ομιλία στην τουρκική κοινότητα του Ρότερνταμ παρά την απαγόρευση σε Τούρκους πολιτικούς να  πραγματοποιήσουν εκστρατείες. Νωρίτερα ο ίδιος ο Τσαβούσουγλου είχε απειλήσει με σκληρές κυρώσεις την Ολλανδία αν δεν του δινόταν άδεια προσγείωσης.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας & Διπλωματίας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σε περίπτωση που υπάρξει δημοσίευση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com