ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

Συναγερμός στα ΕΛΤΑ: Εντοπίστηκαν 8 ύποπτα δέματα – Ποιοι και που τα έστελναν

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛΑΣ καθώς βρέθηκαν οκτώ ύποπτα πακέτα στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα δέματα προορίζονταν σε Ευρωπαίους αξιωματούχους, ενώ αποδέκτες αυτή τη φορά, δεν ήταν πολιτικά πρόσωπα, αλλά πανεπιστημιακοί.

Υπενθυμίζεται ότι ένα παρόμοιο τρομοπακέτο έλαβε προ ημερών ο Βόλφκανγκ Σόιμπλε και ένα ακόμη εστάλη στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι. Για το εκρηκτικό δέμα στον Σόϊμπλε την ευθύνη είχαν αναλάβει με προκήρυξή τους οι «Πυρήνες της Φωτιάς».

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εκφράζουν φόβος ότι μπορεί να πρόκειται για μια επανάληψη τρομοκρατικής ενέργειας της οργάνωσης του 2010, όταν είχε στείλει 12 τρομοπακέτα, σε Ευρωπαίους αξιωματούχους, ανάμεσα στους οποίους ήταν και η Ανγκελα Μέρκελ.
Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...