ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

16o Ιατρικό Συνέδριο Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 διοργανώνεται από το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΝΝΑ), το 16ο Ιατρικό Συνέδριο, στο αμφιθέατρο του Νοσηλευτικού Ιδρύματος  Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ).

Το εν λόγω Συνέδριο, με την πολυδιάστατη θεματολογία του, στοχεύει στη διεύρυνση και αναβάθμιση του γνωστικού επιπέδου των στελεχών υγείας του Πολεμικού Ναυτικού, αποτελώντας ουσιαστικό εχέγγυο, ως προς τη διαμόρφωση του σύγχρονου επιστημονικού τρόπου σκέψης.

 Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για το κοινό.

         
Διεύθυνση Εθιμοτυπίας & Δημοσίων Σχέσεων


Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας & Διπλωματίας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σε περίπτωση που υπάρξει δημοσίευση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com