ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ.... Φιλοξενούμενη στο πολυτελές διαμέρισμα της Μαρέβα στο Παρίσι η οικογένεια Τσίπρα! Ο ρόλος του Προέδρου της Δημοκρατίας

Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017

Το  Κουρδιστό Πορτοκάλι που αποκάλυψε το ταξίδι της οικογένειας Τσίπρα στο Παρίσι με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος έρχεται να σας δώσει νέες καυτές λεπτεμέρειες της διαμονής τους στης γαλλική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές μας πληροφορίες η οικογένεια Τσίπρα ήταν φιλοξενούμενη στο πολυτελές διαμέρισμα της Μαρέβας Μητσοτάκη στην Πόλη του Φωτός. Τη διαμονή και τη φιλοξενία είχε κανονίσει ο Προκόπης Παυλόπουλος ο οποίος προσπαθεί να φέρει κοντά τα ζεύγη Τσίπρα-Μητσοτάκη.
Απώτερος στόχος του Παυλόπουλου είναι η δημιουργία Οικουμενικής κυβέρνησης με τον ίδιο ως επικεφαλής.

– Μην είστε κορόιδα και πλακώνεστε. Ελάτε να κάνουμε μία οικουμενική και να μείνουμε για πάντα στην εξουσία. Με τις χλιδές μας, τα σέα μας, τα μέα μας. Έτσι κι αλλιώς το ίδιο αποτέλεσμα θα υπάρχει για το μαλάκα λαό. Ελάτε να βολέψουμε τις οικογένειες μας, έως τα δισέγγονά μας.

Τόσο ο Τσίπρας με την Περιστέρα όσο και ο Κυριάκος με την Μαρέβα σκέφτηκαν πολύ σοβαρά την πρόταση του Παυλόπουλου ο οποίος υπακούει στις οδηγίες που έλαβε από Έλληνες ολιγάρχες που επιθυμούν διακαώς τη δημιουργία Οικουμενικής.

Ο εκμαυλισμός του Τσίπρα μέσα από την πολυτέλεια της καλής ζωής αποδείχτηκε πολύ εύκολος όπως συμβαίνει με όλους όσοι δηλώνουν δήθεν αριστεροί.

Μάλιστα, ήταν η Μαρέβα εκείνη που ξενάγησε την οικογένεια Τσίπρα στην Disneyland. To παραμύθι της εξαπάτησης του μ@λ@κ@ λαού συνεχίζεται…

Το www.enoplos.com είναι ένα αδέσμευτο ιστολόγιο για θέματα Άμυνας & Ασφάλειας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Μπορείτε ελεύθερα να μας στείλετε για δημοσίευση και τη δική σας άποψη ή άρθρο. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: enoplos.com@gmail.com
Loading...